Drie veulens

Deze zomer is de paardenstapel uitgebreid met drie nieuwe 'Especiale's'. Met de twee merrieveulens kan de lijn in de toekomst weer worden voortgezet.

Van Titia (v.Carthago) verwachtte ik twee veulens, beide afstammend van haar zeer getalenteerde stalgenoot Oklahoma van de Zelm. Deze vierjarige zoon van Kasanova de la Pomme is goedgekeurd bij Zangersheide. Helaas werd het hengstveulen 23 dagen na de uitgetelde datum dood geboren. Het andere veulen bleek een mooi merrieveulen, Next Level Especiale.
Titia's vierjarige Bubalu VDL-dochter Justitia Especiale schonk het leven aan een merrieveulen van de topvererver Thunder van de Zuuthoeve. Ook deze Nondedju Especiale is interessant voor sport en fokkerij. Via embryotransplantatie heeft Titia's dochter Inspired by Especiale (v.Montender) een hengstveulen van de KWPN-goedgekeurde hengst It's A Dream (v.Toulon). Hij werd in dezelfde nacht als Nondedju geboren en is één van de vier veulens van It's A Dream. De hengst is dit jaar verkocht aan Loewie Joppen en krijgt volgend jaar geen veulens. Een uniek veulen dus! Hij heeft de naam No Nightmare Especiale meegekregen. Meer foto's volgen!

E-mail